top of page
FullSizeRender.HEIC

“Je kan zo goed doorvragen.”

 

Dat wordt weleens gezegd over mij en ja dat klopt ook wel. Maar wat ik vóór het doorvragen doe, is luisteren. Luisteren naar het verhaal van de ander. Starten met luisteren, is wat ik altijd doe. 

Jarenlang ben ik werkzaam geweest als manager en coach in de zakelijke dienstverlening. Hierin stimuleerde en motiveerde ik jonge professionals. Jonge professionals die zoveel te ontwikkelen hadden, door naar ze te luisteren en ze te helpen, kon ik van waarde zijn en kon ik echt iets voor ze betekenen.

Vaak was de oorsprong te herleiden naar het verleden, hoe ze zich als kind hebben ontwikkeld.

De ontwikkeling van een kind is erg belangrijk. De ontwikkeling, naar volwassenwording. Een kind leert niet alleen maar lopen maar zoveel meer dan dat. Het leert voor zichzelf op te komen, lief te hebben, keuzes te maken waar het kind blij van wordt. Gelukkig te zijn met zichzelf. En daar word ik gelukkig van, om in dat proces te helpen mocht dat nodig zijn. En dat bracht mij op de keuze om het roer om te gooien en mijn hart te volgen. 

Ik heb mijn kennis en ervaring samengevoegd met de opleiding Kindertherapeut.  Inmiddels heb ik de kennis en ervaring in systemisch werken, hechting en verlies en rouw.

 

 

Wat ik belangrijk vind

Contact

0652841772

bottom of page